ACTIE: De PodWorkz Podcast Pilot Pop-up

Heb je al tijden een idee voor een podcast? Maar krijg je dat idee maar niet lekker op papier? Hoor jij het verhaal voor je, maar weet je niet hoe je het goed moet overbrengen? Dan is dit je kans! Maak samen met de experts van PodWorkz een pilot voor je podcast en laat horen hoe geweldig jouw idee is.

Waarom een pilot?
Misschien wil je jouw podcast verkopen aan een partij. Of je idee pitchen bij je baas. Misschien ga je het zelf financieren, maar wil je eerst weten of jouw idee écht wel werkt in audio. Wat je reden ook is, een pilot is een perfecte manier om je podcast een soft-launch te geven. Met relatief weinig moeite en geld, heb je toch een kick-ass plan klaarliggen.

En daar helpen we je graag mee. Daarom organiseert PodWorkz de hele maand februari een unieke actie: de PodWorkz Podcast Pilot Pop-up. Voor €550,- excl. btw krijg je van A tot Z een sterke pilot, die lekker klinkt en jouw verhaal zo goed mogelijk overbrengt.

Wat krijg je van ons?

Een voorgesprek via de telefoon.

Een live brainstorm van één uur over je podcastidee, inclusief uitwerking tot productieplan.

Een opnameruimte met max. vijf microfoons, inclusief aanwezigheid van een technicus en regisseur (en onbeperkt koffie, thee en Cola Zero).

De edit van je pilot, tot een max. van 10 minuten (inclusief gebruik van stockmuziek en sound design).

Eén feedbackronde op de edit.

De audio van je pilot in .mp3 en .wav, gemixt volgens de podcastnormen.

Een digitaal evaluatie/nagesprek van 30 minuten, inclusief brainstorm over de mogelijke volgende stappen.


Geïnteresseerd? Stuur meteen een mailtje naar ivo@podworkz.nl en plan je voorgesprek in!

Home » Blog » ACTIE: De PodWorkz Podcast Pilot Pop-up