Full-service podcastproductiebureau

Podcast laten maken

Wij maken creatieve podcasts die verhalen vertellen. Onze specialiteit is inhoudelijke storytelling, aangevuld met sterk en meeslepend audio design.

Van spannende true-crime verhalen zoals De Butlermoord en Klassieke Mysteries voor NPO tot de inspirerende businessverhalen van Sleutel tot Succes voor De Ondernemer.

Wat je bij ons krijgt:

  • Feilloze en kraakheldere geluidskwaliteit
  • Een meeslepend verhaal met goede muziek en bijpassend sound design
  • Het volledige pakket: van concept tot promotie
  • Een podcast die jouw doelgroep bereikt
  • Gemaakt door een kleurrijk team van ervaren professionals
  • Onbeperkte koppen koffie

Wij regelen alles: van het bedenken van een sterk concept, het verzorgen van de opnames, het schrijven van een meeslepend script, het samenbrengen in de edit tot een boeiend verhaal en het publiceren van je podcast, tot het uitgebreide marketingplan.

Wij helpen:

Van concept tot promotie

Jouw verhaal vertellen zonder alle fuss eromheen. Wij ontzorgen je van A tot Z met het bedenken, maken en publiceren van je podcast.

Visie uitwerken. Doelen bepalen.

Concept & Voorbereiding

Welke verhalen wil je vertellen? En hoe? Wat is je doelstelling? Wie wil je bereiken? Dat zijn de vragen waarmee we beginnen. Heb je dit nog niet helder? Geen zorgen, wij denken actief mee vanuit onze ervaring en creatieve visie voor een podcast met impact. Dit alles werken we uit tot een concreet voorstel en inhoudelijk plan.

Uitstekende geluidskwaliteit. Bij ons in de studio of op locatie.

Opnames & Script

Wij regelen, begeleiden en verwerken de interviews of gesprekken voor in je verhaal. We spreken graag zoveel mogelijk mensen om alle kanten van het verhaal te belichten. Hieruit creëren we een meeslepend script.

Uiteraard beschikken we over de beste apparatuur, zodat de geluidskwaliteit van je podcast uitstekend is. Opnemen kan in onze eigen studio in Baarn, maar ook op de door jou gewenste locatie.

Tegen een meerprijs bieden we ook podcasting in videovorm aan.

Meeslepend verhaal. Goede muziek.

Montage

Na de opnames en het script volgt de edit. We zorgen voor een passend tempo, spelen met de spanningsboog voor een boeiend verhaal en voorzien de podcast van bijpassende muziek en sterk sound design.

Ons feilloze gevoel voor timing zorgt voor een podcast waarbij je je ogen dichtdoet en je helemaal opgaat in het verhaal.

Luisteraars krijgen.

Promotie

Ten slotte moet de podcast natuurlijk ook volop luisteraars krijgen. Daar doe je het immers voor. Je podcast zal vindbaar zijn op alle populaire kanalen. Op verzoek verzorgen wij de vormgeving, zoals het maken van de thumbnail, en het schrijven van pakkende titels en inhoudelijke shownotes.

Daarnaast begeleiden we je met het verspreiden en promoten van de podcast op bijvoorbeeld social media-kanalen, denken we mee over hoe je je doelgroep het beste benadert en houden we de statistieken bij. Dit alles met als doel: een voor jou succesvolle podcast.

Onze missie is om inhoudelijke verhalen zo mooi mogelijk te vertellen in audiovorm – én om het vertellen van deze verhalen voor iedereen toegankelijk te maken.

Muziek

De juiste muziek in je podcast zuigt luisteraars mee in het verhaal. We doen alles voor die onmisbare kippenvel-momentjes. Daarom besteden we veel aandacht aan het timen en zoeken van de juiste soundtrack.

Het allerliefst werken we met muziek op maat, voor de persoonlijke, unieke sfeer en het ultieme effect. Hiervoor werken we graag samen met freelance componist Bob.

Laat muziek op maat maken voor je podcast om de totaalervaring compleet te maken.

Kosten van je podcast

Onze podcasts worden op maat gemaakt, dus de kosten hangen af van je precieze wensen. Daarom gaan we eerst vrijblijvend met elkaar in gesprek, om de wensen door te nemen. Hierna maken we een inhoudelijk plan, inclusief kosteninschatting, en kijken we wat er mogelijk is binnen het voor jou beschikbare budget. We denken graag met je mee. Bel of mail gerust.

Klaar voor je eigen podcast?